Over ons

Isolatiebedrijf Hanenberg, opgericht in 1963, is een toonaangevend bedrijf op het gebied van isolatie. De jarenlange ervaring wordt gecombineerd met een hoge constante kwaliteit. De volledige inzet en een bovengemiddelde vakkennis van circa 50 gemotiveerde medewerkers vormen het sterke fundament van de organisatie.

We zijn een flexibele organisatie waar de lijnen van aanvraag tot uitvoering én oplevering kort zijn. Door de combinatie van kennis, kwaliteit en proactief gedrag ontnemen wij uw zorg over het isolatieproject, zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen werkzaamheden.

We houden ons voornamelijk bezig met het isoleren van installaties en het brandwerend afdichten van diverse sparingen in de utiliteitsbouw, maar we verrichten ook werkzaamheden voor opdrachtgevers in de lichte industrie, zoals de voedingsindustrie. Ons werkgebied is voornamelijk Nederland, maar ook worden er projecten in het buitenland uitgevoerd.

We nemen de complete verantwoordelijkheid van het isolatieproject op ons en ‘ontzorgen’ de opdrachtgever in zijn geheel. Daarom hebben wij een grote tevreden klantenkring met zowel grote als kleine opdrachtgevers.

logo-VCAUiteraard zijn we in het bezit van het VCA* certificaat. Aandacht voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Alle medewerkers hebben Basisveiligheid VCA en de leidinggevenden beschikken over het certificaat Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden.

Het beleid is gericht op een zo groot mogelijke veiligheid, een zo goed mogelijke bescherming van de gezondheid, het bevorderen van het welzijn en het voorkomen van ziekteverzuim in verband met onze werkzaamheden.

Jaarlijks wordt onze risico-inventarisatie geëvalueerd en daarna wordt door ons een activiteitenplan opgesteld.

We zijn er trots op dat we dagelijks bezig zijn met het aspect ‘energiebesparing’ en de daarbij behorende reductie van de CO2 uitstoot. Het is volkomen terecht een hot item.

Op al onze aanbiedingen, leveringen en werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden uitgegeven door de Koninklijke Metaalunie (versie per 1 januari 2014) van toepassing. Deze voorwaarden vindt u hier of worden u op eerste verzoek kosteloos toegezonden. De voorwaarden zijn tevens gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank Rotterdam.